REIN HRDiner

Exclusief HRDiner

Op donderdag 13 juni 2024 vindt het exclusieve REIN HRDiner plaats in de KAS Woerden. Een netwerkdiner exclusief voor HR(D)-managers en -directeuren in de ouderenzorg. Het diner staat in het thema van ‘Werkgeluk’. Gea Peper zal als ‘Werkgelukexpert’ dit onderwerp belichten en vertalen naar de praktijk. 

Werkgeluk

De ouderenzorg is in transitie. Toenemende veranderingen zorgen voor werkdruk, uitval en uitstroom van medewerkers. Hoe zorg je – in een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds krapper wordt en verwachtingen verschuiven – dat je als organisatie medewerkers weet aan te trekken en te laten floreren, zodat zij met plezier en energie bij je willen (blijven) werken? Werkgeluk speelt daarbij een grote rol!

Werkgelukexpert Gea Peper van het HappinessBureau weet dit als geen ander. In haar masterclass ‘De Wow van Werkgeluk’ ontdek je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tips, voorbeelden en concrete tools wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je het (verder) kunt vergroten. 

  • Hoe gelukkig is jouw organisatie?
  • Hoe zorg je als HR/L&D voor werkgeluk in de praktijk?
  • Welke rol hebben leidinggevenden hierin?

Onder het genot van een heerlijk diner is er volop gelegenheid om hierover samen met collega’s en vakgenoten van andere zorgorganisaties in gesprek te gaan. Na afloop ontvang je het nieuwste boek van Gea om mee naar huis te nemen: Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk’ 

Keynote door Gea Peper

Gea heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring op het gebied van Change Management, Consulting en HR. Sinds 2015 is ze gespecialiseerd in het vergroten van werkgeluk in organisaties. Haar nieuwste boek ‘Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk’ is genomineerd als managementboek van het jaar 2024. Daarnaast is Gea is hoofddocent van de opleiding ‘Werkgelukdeskundige’ en schrijft ze artikelen voor ‘Trends in HR’ en ‘PWNet.nl’, het grootste platform voor HR-professionals in Nederland

Programma:

17.30    Ontvangst en borrel in de Rooftop Kas bij KAS in Woerden
18.00    Masterclass ‘Werkgeluk’ met Gea Peper
19.30    Netwerkdiner 
21.30    Afsluiting

Geniet in een informele setting van een goed diner, vergroot je netwerk en laat je inspireren door de sprekers en aanwezige HR(D)-managers en -directeuren. Meld je via onderstaand inschrijfformulier aan voor het REIN HRDiner op donderdag 13 juni 2024.

Locatie

Het REIN HRDiner vindt plaats in de Rooftop Kas bij KAS in Woerden, De Bleek 13, Woerden. In een échte kas op 15 meter hoogte geniet je van het 360° uitzicht en de hoeveelheid licht zorgt voor een fijne en energieke sfeer. De locatie ligt 5 minuten van de A12 en is goed bereikbaar. Er is ter plekke voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over REIN
Stichting REIN professionaliseert, innoveert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg. Zij biedt haar dienstverlening aan zonder winstoogmerk, voor zowel zorgorganisaties als (zelfstandige) zorgprofessionals in Nederland. In 2020 won Leerplatform REIN twee Learning Awards voor de unieke vorm van blended leren en de aantrekkelijke, laagdrempelige vormgeving. Meer dan 16.000 professionals in de ouderenzorg maken gebruik van REIN met meer dan 800 leeroplossingen op het vlak van vakontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. In 2023 is REINHELPT gelanceerd. Dit is een nieuwe leeromgeving voor vrijwilligers en mantelzorgers. Meer weten? Kijk op www.ikbenrein.info of www.reinhelpt.info of mail ons voor een gesprek, presentatie of demo op info@ikbenrein.nl.

Aanmelden

We zien ernaar uit om je op 13 juni 2024 te ontmoeten. Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier of info@ikbenrein.nl.

Aanmelding HRDiner

Ik meld mij aan voor het HRDiner op:

Aanmelding is alleen mogelijk voor HR(D)-managers en -directeuren in de ouderenzorg. Voor het HRDiner worden geen kosten in rekening gebracht.

Meer weten over REIN?

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven