REIN Bestuurdersdiner

Exclusief bestuurdersdiner
Op 16 november 2023 vindt de derde editie van het exclusieve REIN Bestuurdersdiner plaats in Maarssen. Geniet van een heerlijk diner, vergroot uw netwerk en laat u inspireren door de sprekers en aanwezige bestuurders en directeuren. Meld je met onderstaand inschrijfformulier aan voor donderdag 16 november 2023.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
17.30        Ontvangst & borrel
18.00       Toekomst van de zorg met Peter Langenbach, Agnes Klaren en Edwin Kalbfleisch
19.30        Diner
21.30        Afsluiting
 

De toekomst van de zorg
Het REIN Bestuurdersdiner heeft als thema ‘De toekomst van de zorg’ en wordt ingeleid door Peter Langenbach. Peter heeft een duidelijke visie op de toekomst van de gezondheidszorg en schreef het boek ‘Zorg zoekt Breekijzer’. Hij licht toe waarom de zorg een Deltaplan nodig heeft en hoe de leider van de toekomst eruit moet zien. Na een inleiding gaat hij in gesprek met Agnes Klaren en Edwin Kalbfleisch over de uitdagingen in de ouderenzorg en de wijze waarop bestuurders en directeuren leiding kunnen geven aan de transformatie waar we voor staan. Daarna praten we verder aan de ronde tafels tijdens het diner.

Sprekers
Peter Langenbach is econoom, was 7 jaar bestuurder van het Maasstad ziekenhuis en is sinds vorig jaar directeur Zorginkoop bij Zilveren Kruis. Daarnaast is hij adjunct-professor bij TIAS Business School en auteur van diverse boeken. Agnes Klaren is bestuurder bij Thebe en bestuurslid van het Korsakov Kenniscentrum. Edwin Kalbfleisch is bestuurder bij Topaz, half november start hij als lid Raad van Bestuur bij De Zorgcirkel.

Locatie
Het REIN Bestuurdersdiner vindt plaats bij De Heeren van Maarssen, Maarsseveensevaart 7A in Maarssen. Deze locatie ligt 5 minuten van de A27 en de A2 en is goed bereikbaar. Er is ter plekke voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over REIN
Stichting REIN professionaliseert, innoveert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg. Zij biedt haar dienstverlening aan zonder winstoogmerk, voor zowel zorgorganisaties als (zelfstandige) zorgprofessionals in Nederland. In 2020 won Leerplatform REIN twee Learning Awards voor de unieke vorm van blended leren en de aantrekkelijke, laagdrempelige vormgeving. Meer dan 16.000 professionals in de ouderenzorg maken gebruik van REIN met meer dan 450 leeroplossingen op het vlak van vakontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. In 2023 is REINHELPT gelanceerd. Dit is een nieuwe leeromgeving voor vrijwilligers en mantelzorgers. Meer weten? Kijk op www.ikbenrein.info of www.reinhelpt.info of mail ons voor een gesprek, presentatie of demo op info@ikbenrein.nl.

Aanmelden
We zien ernaar uit om u op 16 november 2023 te ontmoeten en horen graag via info@ikbenrein.nl of u wel of niet aanwezig kunt zijn deze avond. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelding bestuurdersdiner

Ik meld mij aan voor het bestuurdersdiner op:

Aanmelding is alleen mogelijk voor bestuurders en directeuren in de ouderenzorg. Voor het bestuurdersdiner worden geen kosten in rekening gebracht.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven