REIN Bestuurdersdiner

Het landelijke REIN bestuurdersdiner
Op 6 oktober 2022 organiseerde REIN het eerste bestuurdersdiner exclusief voor bestuurders en directeuren uit de ouderenzorg. De actuele uitdagingen in de ouderenzorg zijn voor ons dé aanleiding om bestuurders uit hele land bij elkaar te brengen, kennis en ervaringen uit te laten wisselen en bovenal zich te laten inspireren. Stichting REIN professionaliseert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg, ook voor bestuurders. Wegens succes organiseren wij dit jaar maar liefst twee bestuurdersdiners! Meld je aan voor donderdag 6 juli en/of donderdag 16 november 2023.

Een actueel thema is een gezond organisatieklimaat. Wat is dit en hoe zorgt u hiervoor als bestuurder? Op het REIN Bestuurdersdiner van 6 juli krijgt u antwoord op deze vragen. 

Zuurstof voor Zorgprofessionals
Arbeids- en gezondheidsexpert Anouk ten Arve verzorgt tijdens deze avond een unieke masterclass. Zij schreef het boek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’ met inzichten vanuit de praktijk en wetenschap. Zij focust zich op de belangrijke en urgente rol van bestuurders in de ouderenzorg. Ze biedt oplossingen die uw zorgmedewerkers meer lucht geven. Eenduidig beleid dat wel bijdraagt aan het oplossen van grote knelpunten zoals hoge werkdruk, administratieve rompslomp en uitval van zorgmedewerkers. De vele programma’s op het gebied van behoud, gezond werken en vitaliteit zijn te veel, te complex en niet te managen. De conclusie: doe minder, met meer impact. Hierdoor is het mogelijk om binnen 6 tot 9 maanden het organisatieklimaat in uw organisatie te verbeteren. Wat er moet gebeuren en wat uw rol hierin is, hoort u tijdens deze masterclass.

Programma donderdag 6 juli

Het REIN Bestuurdersdiner vindt plaats bij Restaurant Zuiver in UtrechtWe beginnen met een borrel en de mogelijkheid nader kennis te maken met REIN en elkaar. Tijdens de interactieve masterclass van 1,5 uur is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Anouk. Het diner en de borrel biedt alle ruimte voor ontmoeting en interactie. Na afloop gaat u geïnspireerd naar huis en krijgt u het boek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’ mee om thuis eens rustig na te lezen.

  • 17.00 uur           Ontvangst & borrel
  • 18.00 uur           Masterclass Zuurstof voor Zorgprofessionals
  • 19.30 uur           Netwerkdiner
  • 21.30 uur           Borrel & afsluiting

Over REIN
Stichting REIN professionaliseert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg. Zij biedt haar dienstverlening aan zonder winstoogmerk, voor zowel zorgorganisaties als (zelfstandige) zorgprofessionals in Nederland. In 2020 won Leerplatform REIN 2 Learning Awards voor de unieke vorm van blended leren en de aantrekkelijke, laagdrempelige vormgeving. Meer dan 14.000 professionals in de ouderenzorg maken gebruik van REIN met zowel online als offline aanbod rond persoonsgerichte zorg, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 

Aanmelden
Aanmelden kan door in onderstaand formulier uw gegevens in te vullen en door op de knop ‘verstuur’ te klikken. Vergeet niet de namiddag (voor reistijd) te reserveren in uw agenda. We zien er naar uit u op donderdag 6 juli en/of donderdag 16 november te ontmoeten.

Aanmelding bestuurdersdiner

Ik meld mij aan voor het bestuurdersdiner op:

Aanmelding is alleen mogelijk voor bestuurders en directeuren in de ouderenzorg. Voor het bestuurdersdiner worden geen kosten in rekening gebracht.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven