REIN Bestuurdersdiner

Vooraankondiging – Exclusief bestuurdersdiner
Op 21 november 2024 vindt het exclusieve REIN Bestuurdersdiner plaats in Breukelen. Geniet van een heerlijk diner, vergroot je netwerk en laat je inspireren door de sprekers en aanwezige bestuurders en directeuren in de ouderenzorg. Meld je met onderstaand inschrijfformulier aan voor donderdag 21 november 2024.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

18.00    Ontvangst & borrel
18.30    Masterclass
19.30    Diner
21.30    Afsluiting
 

Het exacte programma, de spreker en de locatie worden later bekend gemaakt.

Over REIN
Stichting REIN professionaliseert, innoveert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg. Zij biedt haar dienstverlening aan zonder winstoogmerk, voor zowel zorgorganisaties als (zelfstandige) zorgprofessionals in Nederland. In 2020 won Leerplatform REIN twee Learning Awards voor de unieke vorm van blended leren en de aantrekkelijke, laagdrempelige vormgeving. Meer dan 16.000 professionals in de ouderenzorg maken gebruik van REIN met meer dan 800 leeroplossingen op het vlak van vakontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. In 2023 is REINHELPT gelanceerd. Dit is een nieuwe leeromgeving voor vrijwilligers en mantelzorgers. Meer weten? Kijk op www.ikbenrein.info of www.reinhelpt.info of mail ons voor een gesprek, presentatie of demo op info@ikbenrein.nl.

Aanmelden
We zien ernaar uit om u op 21 november 2024 te ontmoeten en horen graag via info@ikbenrein.nl of u wel of niet aanwezig kunt zijn deze avond. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelding REIN Bestuurdersdiner

Ik meld mij aan voor het REIN bestuurdersdiner op:

Aanmelding is alleen mogelijk voor bestuurders en directeuren in de ouderenzorg. Voor het REIN Bestuurdersdiner worden geen kosten in rekening gebracht.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven