Talent Workshops

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
In deze workshop gaan we in gesprek over talent, jouw talentanalyse, kijken we naar waar je energie van krijgt en wat je energie kost, ga je aan de slag met je persoonlijk ontwikkelplan en krijg je ontwikkeltips. Na deze workshop kan je gericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Voor medewerkers met loopbaanvragen zal de workshop ook zeer nuttig zijn.
Deze talentworkshop heeft een waarde van € 90,- excl. btw en is GRATIS voor alle gebruikers van REIN.

Workshop Data:

Datum Starttijd Eindtijd
Donderdag 28 september 2023 09.00 11.00
Maandag 20 november 2023 10.00 12.00

Locatie:

Online via Zoom

Aanmelden:

Deze workshop is alleen beschikbaar voor medewerkers van de deelnemende organisaties of bij lidmaatschap ZZP.

Let op: De workshop heeft een waarde van €90,- excl. btw per persoon en wordt je kosteloos aangeboden door REIN. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan ons door, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop. In geval van annulering in de laatste 2 weken of niet komen zonder afmelding, wordt het bedrag van €90,- excl. btw in rekening gebracht bij jouw organisatie. Bij verhindering kan jij je wel kosteloos laten vervangen door een ander. Door mij aan te melden ga ik hiermee akkoord.

NB: We gebruiken je gegevens alleen om je aanmelding voor de workshop te verwerken.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven