REIN Talent Workshops

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
In deze workshop gaan we in gesprek over talent, jouw talentanalyse, kijken we naar waar je energie van krijgt en wat je energie kost, ga je aan de slag met je persoonlijk ontwikkelplan en krijg je ontwikkeltips. Na deze workshop kan je gericht aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Voor medewerkers met loopbaanvragen zal de workshop ook zeer nuttig zijn.
.
Deze talentworkshop heeft een waarde van € 90,- excl. btw en is GRATIS voor alle gebruikers van REIN.

Workshop Data:

Datum Tijdstip
Dinsdag 10 september 2024
Donderdag 14 november 2024
10.00 – 12.00 uur
10.00 – 12.00 uur

Deelnemers aan het woord:

Informatieve online workshop waarin ik op een prettige manier inzicht heb gekregen in mijn talenten. Ook leuk om met andere deelnemers in gesprek te gaan over waar krijg ik energie van, wat mij energie kost en welke talenten ik meer zou willen inzetten in mijn werk.

Leuke workshop, lekker interactief en informatief. Als vervolg op deze Talenten Workshop, ga ik mij aanmelden voor de REIN-challenge persoonlijke ontwikkeling, zodat ik binnen 6 weken het POP-formulier heb ingevuld. Hierbij ga ik nog verder nadenken over wie ik ben als persoon. Wat weet ik over mezelf en hoe schat ik mijn eigen mogelijkheden in? Handig dat ik dan al inzicht in mijn talenten heb.

Locatie:

Online via Teams

Aanmelden:

Deze workshop is alleen beschikbaar voor medewerkers van de deelnemende organisaties REIN of bij lidmaatschap ZZP.

Let op: De workshop heeft een waarde van €90,- excl. btw per persoon en wordt je kosteloos aangeboden door REIN. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan ons door, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop. In geval van annulering in de laatste 2 weken of niet komen zonder afmelding, wordt het bedrag van €90,- excl. btw in rekening gebracht bij jouw organisatie. Bij verhindering kan jij je wel kosteloos laten vervangen door een andere collega. Door je aan te melden ga ik hiermee akkoord.

NB: We gebruiken je gegevens alleen om je aanmelding voor de workshop te verwerken.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven