Nieuw in Nederland: Leerplatform REIN voor de zelfstandige zorgprofessional

Nieuw in Nederland: Leerplatform REIN voor de zelfstandige zorgprofessional

Volledig aanbod op leren en ontwikkelen voor de zpp’er in de zorg

Naast toegang voor zorgorganisaties biedt REIN vanaf vandaag ook zelfstandige zorgprofessionals toegang tot haar veelzijdige leerplatform. REIN professionaliseert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg en biedt als stichting haar dienstverlening en netwerk aan zonder winstoogmerk.

REIN is er voor zzp’ers, mantelzorger en vrijwilligers die de beste kwaliteit van zorg willen verlenen en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Met het online leerplatform werken zij aan hun bevoegd- en bekwaamheid en vergroten zij hun zelfinzicht, deskundigheid en vaardigheden. REIN is toegankelijk en aantrekkelijk voor alle functies, zo worden trainingen op diverse niveaus aangeboden.

Met leerplatform REIN bepaalt een zpp’er zelf wat, hoe, waar en wanneer hij leert. Met meer dan 400 online trainingen waaronder VRH, een werkplekassistent, REIN-challenges, een Talentenscan, 360 feedbacktool, persoonlijk ontwikkelplan, diverse spellen en een community heeft REIN alles in huis om de zelfstandige zorgprofessional optimaal te laten leren en ontwikkelen. De kosten bedragen 99 euro excl. btw per jaar en hiermee krijgt de zzp’er onbeperkt toegang tot het volledige aanbod. Meer informatie en direct een lidmaatschap afsluiten kan op ikbenrein.info.

Aanvullende informatie over aanbod van REIN voor zzp’er

Wat biedt REIN aan zpp’ers?

 • Blijf bevoegd en bekwaam met meer dan 250 zorginhoudelijke online trainingen op diverse niveaus, met natuurlijk alle Voorbehouden en Risicovolle Handelingen
 • Ontwikkel je vaardigheden met meer dan 150 online trainingen op het gebied van onder andere vaardigheden, Office, communicatie, veiligheid en leiderschap
 • Ontdek jouw talenten met de talentenanalyse
 • Vraag feedback aan collega’s met de 360 feedbackanalyse
 • Doe een REIN-challenge met 6 weken lang iedere week een nieuwe challenge
 • Maak een Persoonlijk Ontwikkel Plan en maak werk van jouw talenten en ontwikkelpunten
 • Krijg snel antwoord op je zorgvraag met de REIN werkplekassistent
 • Kies voor een momentje met REIN, korte modules over persoonsgerichte zorg of teamontwikkeling
 • Maak gebruik van de online spellen om te doen met jouw collega’s of cliënten
 • Volg de online talentworkshop of de workshop het goede gesprek samen met andere zorgprofessionals
 • Ontmoet en leer van jouw collega’s op het REIN-plein en in het netwerk van REIN
 • En nog veel meer…

Over Stichting REIN

Stichting REIN professionaliseert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg. Zij biedt haar dienstverlening aan zonder winstoogmerk, voor zowel zorgorganisaties als (zelfstandige) zorgprofessionals in Nederland. REIN is in 2019 ontwikkeld in samenwerking met zorgorganisaties in de regio Utrecht en de ontwikkelgelden van het Zorgkantoor. In 2020 won Leerplatform REIN 2 Learning Awards voor de unieke vorm van blended leren en de aantrekkelijke, laagdrempelige vormgeving. Eind 2021 wordt Stichting REIN opgericht en gaat zij zelfstandig verder als leerpartner voor zorgorganisaties en zorgprofessionals in geheel Nederland. Zo’n 11.000 professionals in de ouderenzorg maken momenteel gebruik van Leerplatform REIN.

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven