REIN Cafe

Over welk thema wil jij praten?
We organiseren een aantal keer per jaar het REIN Café, dit zijn (online) ontmoetingen voor zorgprofessionals om met en van elkaar te leren. Aanmelden voor het REIN Café is vanaf nu mogelijk voor het volgende onderwerp:

Donderdag 30 november 2023 
Medicatieveiligheid

Wist je dat behandeling met medicijnen de meest voorgeschreven vorm van therapie is? En dat jij een belangrijke rol kunt spelen om deze tot een succes te maken?

Ben je verzorgende, verpleegkundige, aandachtsvelder of kwaliteitsmedewerker? Of heeft de medicatieveiligheid van je organisatie om een andere reden je interesse?

Het REIN Café van 30 november staat helemaal in het teken van ontwikkelingen op het gebied van medicatieveiligheid. Meld je aan en laat je bijpraten door Els Dik, apotheker bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik.

 

Voorgaande REIN Cafés hadden als thema:

  • Wet zorg & dwang
  • Complex gedrag. Lees hier ook het blog over dit REIN Café
  • Welzijn. Lees hier het blog over ‘Alles is Welzijn’
  • Palliatieve zorg. Over dit onderwerp lees je ook het blog ‘Palliatieve zorg gaat vooral over elkaar leren waarderen’. lees hier het blog >
  • Werkbegeleiding in zijn kracht. Lees hier het blog >
  • De Talentenscan30

Ja, ik meld mij aan voor het REIN Café!

Het REIN Café is alleen beschikbaar voor medewerkers van de deelnemende organisaties en REIN ZZP deelnemers. Bij aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en circa een week voorafgaand aan het café ontvang je van ons een Zoomlink waarmee je kan deelnemen.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven