REIN Café

Over welk thema wil jij praten?

Een aantal keer per jaar organiseren we het REIN Café, dit zijn (online) ontmoetingen voor zorgprofessionals om met en van elkaar te leren. In 2024 vinden de volgende REIN Café’s plaats.

Donderdag 3 oktober 2024 | 10.00 -12.00 uur | online
Palliatieve zorg
‘Leven toevoegen aan de dagen, niet dagen aan het leven’. Cliënten in de palliatieve fase ervaren deze allemaal anders. De één heeft last van pijn, de ander voelt zich angstig of somber. De één wil zo snel mogelijk gaan, de ander wil nog geen afscheid nemen van zijn geliefden. De vraag ‘wat maakt het leven zinvol en waardevol’ is belangrijker dan ooit in deze fase. In dit REIN Café gaan we samen in gesprek over de kwaliteit van leven in de laatste fase, de diverse behoeftes van de cliënt en hoe je daar als zorgverlener het beste mee om kan gaan.

Ben jij er ook bij?
Het is voor alle professionals die werkzaam zijn in of verbonden zijn aan de ouderenzorg.

Ja, ik meld mij aan voor het REIN Café!

Het REIN Café is alleen beschikbaar voor medewerkers van de deelnemende organisaties REIN en REIN ZZP deelnemers. Bij aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en circa een week voorafgaand aan het café ontvang je van ons een link waarmee je kan deelnemen.

 
Voorgaande REIN Cafés hadden als thema:

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven