Tips & Tools

REIN Jaar Kalender 2024

REIN heeft wat leuks. De REIN Jaarkalender! Gebruik feestdagen en andere speciale dagen om een bepaald ontwikkel-thema onder de aandacht te brengen. Deze dagen zijn gekoppeld aan een selectie uit het brede aanbod dat REIN te bieden heeft. Laat je inspireren door de REIN jaarkalender en ontdek het aanbod van REIN!

Download de kalender en print uit! Wil je de kalender liever als poster op A3 formaat ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@ikbenrein.nl

REIN Challenge

Als professional in de zorg wil jij je blijven ontwikkelen. Daar kunnen de REIN challenges jou bij helpen. Een REIN challenge is een kortlopend programma van 6 weken. De challenges zijn:

  • Prikkelend en uitdagend; korte opdrachten die jou uitdagen buiten je ‘comfort-zone’
  • Leerzaam; mooie afwisselende opdrachten die theorie combineren met reflectie en actie
  • Op jouw tijd & eigen regie; jij beslist wanneer je de opdracht in de betreffende week uitvoert
  • Kort en intensief; programma van 6 weken, dat daarna automatisch stopt

Durf jij de uitdaging aan? Klik dan op het prikbord in de woonkamer van REIN en kies jouw challenge uit!

Rein Challenges 5

360 Feedbackanalyse

Wil jij meer weten over je gedrag en houding in je dagelijkse werk? Een feedbackanalyse kan je helpen om je sterke en zwakke punten te herkennen. Door het verschil tussen je zelfbeeld en het beeld dat anderen van je hebben kan je inzichtelijk maken wat je ontwikkelpunten zijn.

Start vandaag nog een feedbackanalyse op www.ikbenrein.nl

Talentanalyse

De talentenanalyse (ook wel talentenscan genoemd) is een vragenlijst met 170 vragen die je zelf invult. Na het invullen heb je goed zicht op jouw talenten en wat jouw kracht is. Ook ontdek je wat jouw ideale werkomgeving is.

In de woonkamer van REIN vind je op het prikbord de mogelijkheid om een talentanalyse in te vullen. Een talentanalyse geeft:

  • Inzicht: Dit inzicht helpt enorm om eigen motieven en voorkeursgedrag in kaart te brengen, te begrijpen en in te zetten.
  • Herkenbaarheid:De talentenanalyse is voor de meeste mensen een eyeopener: de rapportage is treffend en zeer herkenbaar.
  • Positief: Elke uitkomst is goed.
  • Praktisch: De analyse geeft inzicht in sterke en minder sterke kanten. Met de talentanalyse krijg je handvatten om talent verder te ontwikkelen en in te zetten.

Heb je de talentanalyse ingevuld? Geef je dan eens op voor de REIN talentworkshop!

REIN POP LXP

REIN POP

Wil je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Download dan hier je POP.

Presentielijst REIN

Deze handige presentielijst is te gebruiken bij elke interne en externe training. Zo heb je eenvoudig alle benodigde gegevens bij elkaar om later te kunnen verwerken in je eigen leeromgeving. Download deze lijst gratis!

REIN Presentielijst

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven