Zorgorganisaties

Stap ook in de wereld van REIN!

REIN is een leerplatform en leernetwerk dat zich richt op de vakontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals in de ouderenzorg. REIN maakt leren en ontwikkelen in zorgorganisaties innovatiever, digitaler, laagdrempeliger en leuker. Als stichting zonder winstoogmerk bieden wij onze dienstverlening tegen een scherp tarief aan.

Binnen 2 weken kan ook jullie organisatie gebruik maken van REIN en haar online en offline aanbod. Al jullie medewerkers kunnen dan leren wat, waar, hoe en wanneer zijn willen. REIN ondersteunt de implementatie, training en communicatie met expertise, ervaring en communicatiemiddelen. Samen kijken we naar de actuele strategische thema’s in jullie organisatie en hoe REIN hierbij kan ondersteunen. Ook krijgt jullie organisatie direct toegang tot het netwerk en de ervaring van alle organisaties die gebruik maken REIN. Want waarom zou je overal het wiel zelf moeten uitvinden? 

Voor en door zorgorganisaties is ons motto. 

Interesse om te horen wat REIN voor jullie organisatie kan betekenen? We gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden. 

Mail ons via info@ikbenrein.nl of neem rechtstreeks contact met ons op met yvonne@ikbenrein.nl of esme@ikbenrein.nl.

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven