NIEUW | REIN Challenge ‘Vitaliteit’

Vitaliteit learning

NIEUW | REIN Challenge ‘Vitaliteit’

Vitaliteit is de hoeveelheid energie die je hebt in je leven. Noem het levenskracht, je geestelijke en lichamelijk conditie. Fysiek en mentaal lekker in je vel zitten. Het leuk hebben op je werk. Energie krijgen van nieuwe dingen. Als je zin hebt om op te staan en fluitend naar je werk gaat! Je lekker voelen op je werk.

Helaas is dit niet altijd het geval. Herken jij het volgende? Je komt thuis van het werk. Moe, je hoofd zit vol Je zit vast in het patroon van hard werken- thuis voor gezin zorgen- huishouden- nog éven langs je ouders/ vriendin – vroeg naar bed en bekaf weer opstaan. Hoe zorg je er dan voor dat je lekker in je vel zit en je gezond voelt? En hoe zorg je ervoor dat je energie weer in balans is?

In de REIN Challenge “Vitaliteit” krijg je meer inzicht in hoe vitaal je bent en wat je kan doen om (nog) meer energie te krijgen. Begin vandaag nog met deze leuke challenge en kijk hoe jij (nog) vitaler kunt leven. Een REIN challenge is eenvoudig te starten via het prikbord in de woonkamer van REIN. Na aanmelden ontvang je per e-mail iedere week 1 opdracht. Na zes weken stopt de challenge automatisch.

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven