Nieuwe trainingen in REIN

REIN Online trainingen

Nieuwe trainingen in REIN

Zorgleefplan
In deze nieuwe online training wordt uitgebreid ingegaan op belangrijke aspecten rondom het zorgleefplan. Na het afronden van de e-learning Zorgleefplan heb je voldoende kennis om een wettelijk goedgekeurd zorgleefplan op te stellen. Je weet onder meer wat het verschil is tussen de wettelijke eisen die aan het zorgleefplan gesteld worden en de eisen van een zorginstelling. Wil je weten hoe REIN hierover denkt? Ga dan eens naar de momentjes met REIN en bekijk eens de module ‘ achter iedere client schuilt een bijzonder mens’.

Darmspoelen
Na het doorlopen van dit leerpad ben je als verpleegkundige in staat om veilig een darmspoeling uit te voeren en vroegtijdig complicaties te signaleren. Ook kun je de zorgvrager ondersteunen bij de impact op diens leven.

Masterclass Digitale transformatie

Wat hebben succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In deze Masterclass geeft Jim Stolze het antwoord.

Masterclass Klantgerichtheid
Benieuwd hoe je van klanten fans kunt maken? Hoe je verwachtingen overtreft en een wow-effect creëert? Dan is de Masterclass ‘Klantgerichtheid’ echt wat voor jou!

Microsoft 365
Werk efficiënt samen en ga aan de slag met Teams, To Do, Outlook en meer. Je verbreedt je digitale kennis in deze online training!

Deze nieuwe online trainingen en ruim 270 andere interessante trainingen kan je vinden in de boekenkast op www.ikbenrein.nl

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven