Persbericht

Persbericht

Leerplatform REIN wint goud en zilver bij de Learning Technologies Awards!

Leerplatform REIN is woensdagavond twee keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de prestigieuze Learning Technologies Awards. REIN kreeg een gouden award in de categorie ‘Excellence of Design of Learning Content’ en een zilveren award voor de categorie ‘Best Use of Blended Learning’. De Internationale vakprijs is een erkenning voor bijzondere prestaties op het gebied van leertechnologieën die leren en veranderen op het werk ondersteunen. Dit jaar waren er meer dan 500 aanmeldingen uit 34 landen en 350 deelnemende organisaties.

Geweldige manier van leren
REIN is als digitale leeroplossing voor de ouderenzorg als winnaar gekozen door het briljante gebruik van verschillende modules en tools om de gebruiker te betrekken. Zo kunnen medewerkers leren en ontwikkelen via een integraal aanbod van online leeroplossingen én offline spellen en activiteiten.De leeromgeving van REIN speelt zich af in een woonkamer en dit is volgens de jury een vertrouwde en bekende omgeving die iedereen kent en waarmee iedereen zich mee kan identificeren. “Ook de avatar ‘Rein’ is goed doordacht, herkenbaar en voelt aan als een echt personage. Dit maakt het gebruik van REIN bijzonder boeiend, vermakelijk en een geweldige manier om te leren”, aldus het juryrapport. 

Samen werkt het beter
Volgens de jury is het project tevens een goed voorbeeld van samenwerking en draagt REIN zichtbaar bij aan de kwaliteit van de zorg. Leerplatform REIN is een initiatief van Careyn en QuaRijn en is met behulp van ontwikkelgelden van het Zilveren Kruis Zorgkantoor tot stand gekomen. Inmiddels zijn 16 zorgorganisaties in de regio Utrecht bij REIN aangesloten. Het leerplatform is ontwikkeld samen met deze organisaties en de partners TinQwise, Noordhoff, GoodHabitz en TMA. Projectmanager Yvonne Vredendaal: “Dit project is een mooi voorbeeld van hoe het samen beter werkt, we zijn erg trots op REIN en deze internationale erkenning!”. De Learning Technologies Award winnaars zullen binnenkort een trofee ontvangen.

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven