Over palliatieve zorg

Over palliatieve zorg

Over palliatieve zorg

Het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase is uitdagend werk waar je goed op moet zijn voorbereid. Behalve inhoudelijke zorg wordt er veel gevraagd van je sociale- en communicatieve vaardigheden in de omgang met de cliënt, andere zorgverleners en mantelzorgers.

REIN helpt je hier bij en bied je een aantal trainingen aan die je kunnen helpen bij het geven van goede palliatieve zorg. De trainingen geven je inzicht en antwoord op vragen zoals: Hoe verleen ik goede palliatieve zorg? Wanneer moet ik een andere zorgmedewerkers inschakelen? Hoe communiceer ik over levensvragen met mensen uit andere culturen? Hoe kan ik omgaan met psychische en sociale vragen van cliënten of naasten? De trainingen die REIN biedt zijn:

Palliatieve zorg: Symptomen VV46
Palliatieve zorg: Basiskennis VV3
Palliatieve zorg: Symptomen V3
(VV staat voor: Verpleeg -en Verzorginshuis, niveau 3, 4 of 6)

Palliatieve zorg: Symptomen TZ46
Palliatieve zorg: Basiskennis TZ3
(TZ staat voor: Thuiszorg, niveau 3, 4 of 6)

Palliatieve zorg: Basiskennis BN34 (branche neutraal)

Verder biedt de training ‘sociale intelligentie” (te vinden in de boekenkast) een interessant filmpje (documentaire ‘moments’) waarbij longarts Sander de Hosson verteld hoe belangrijk sociale intelligentie is en hoe je deze vaardigheid kan leren en toepassen. (Sociale intelligentie, eerste module (moments).

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven