Nieuwe online trainingen april

Nieuwe opleidingen en trainingen April 2021

Nieuwe online trainingen april

Regelmatig worden er nieuwe online trainingen toegevoegd aan de boekenkast van REIN. Nieuw deze maand zijn:

Aandacht voor eten en drinken VV3
In deze online training wordt uitgebreid ingegaan op belangrijke aspecten rondom eten en drinken in zorgorganisaties. Je ontdekt hoe je de gezondheid en het welzijn van zorgvragers bevordert door aandacht te besteden aan de maaltijden. Je leert onder meer hoe je moet handelen als je tijdens de maaltijd problemen met eten en drinken signaleert.

Masterclass: Glashelder leiderschap
“Follow the leader, leader, leader” – zo gaat het refrein van de nineties-hit van The Soca Boys. Voor veel managers klinkt die tekst als muziek in de oren, want leidinggeven gaat niet altijd van een leien dakje!
In deze masterclass van Jan van Setten doet hij zijn visie op leiderschap uit de doeken.

Masterclass: Agile managen
Hoe kan een organisatie het ene moment aan de top staan, en een paar jaar later uitgespeeld zijn? Vraag het aan Mike Hoogveld, en hij wijst je op een cruciale eigenschap van succesvolle ondernemingen: wendbaarheid.

Microsoft 365 OneNote
Word, Excel, PowerPoint: de meeste standaard programma’s uit het Office-pakket ken je vast als je broekzak. Dat geldt waarschijnlijk niet voor Microsoft OneNote. Brainstormen over nieuwe ideeën, recepten verzamelen voor je kookboek of een moodboard maken voor je thuiskantoor: het kan allemaal, ontdek het met OneNote!

Direct aan de slag met een online training? Ga dan naar de boekenkast van REIN op www.ikbenrein.nl

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven