REIN aanwezig op Develhub Awards 2022!

REIN aanwezig op Develhub Awards 2022!

Het team van REIN was 14 december aanwezig tijdens het spetterende Winter Wonderland Gala van Develhub in Rotterdam. Varend op de Maas op een rondvaartboot werden de Develhub Awards 2022 uitgereikt. REIN was niet alleen genomineerd maar behoorde tot de short list kandidaten. Hiermee was REIN 1 van de 3 kanshebbers om de Leerorganisatie Award 2022 te winnen. Ondanks dat de award is gewonnen door de IND Academie, was het een mooie avond.

De jury sprak lovende woorden over REIN. Zij vond de eigentijdse manier van impact maken in de zorg in deze roerige tijden heel bijzonder. De wijze waarop REIN is georganiseerd, als Stichting en netwerkorganisatie met een klein team van professionals dat samenwerkt met haar klanten, vond de jury helemaal van deze tijd.

Yvonne Vredendaal, manager van Stichting REIN: “We zijn erg trots op deze nominatie en onze plek in de top 3. Het is een mooie waardering voor het team van REIN en voor onze leveranciers en klanten waar we nauw mee samenwerken. We feliciteren IND Academie met hun award.”

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven