REIN in de race voor de impactmakersprijs

REIN in de race voor de impactmakersprijs

De Impactmakerprijs is dé prijs voor het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject van 2022 in zorg en welzijn waarbij werkgever en werknemers delen in het succes.

Wanneer medewerkers goed in hun vel zitten en doen wat bij ze past, heeft dit een positief effect op het verzuim en verloop in een zorgorganisatie. REIN helpt medewerkers (en zzp’ers en vrijwilligers) in de ouderenzorg leren en ontwikkelen op het gebied van vak- persoonlijke- en teamontwikkeling. Via 450 leeroplossingen kunnen de medewerkers leren wat, waar, wanneer en hoe zij willen. Ze hebben zo regie over hun eigen ontwikkeling. Ze leren niet alleen voor anderen te zorgen, maar ook voor zichzelf. Door hun zelfinzicht te vergroten met talentenanalyses, POP, teamscans en VR-leren. Of door de juiste handvatten te krijgen om vitaal te blijven.

In samenwerking met een aantal aangesloten organisaties van REIN nemen we deel aan de Impactmakersprijs 2022. De inzending is inmiddels ingediend en op 2 februari 2023 worden de genomineerden bekend gemaakt. We hopen natuurlijk dat REIN genomineerd wordt!
De finale en prijsuitreiking zijn donderdag 16 maart 2023. Dan worden de winnaars van de vakjury- en de publieksprijs bekendgemaakt.

Initiatiefnemer van de Impactmakersprijs is Actie Leer Netwerk. VWS en RegioPlus zijn van het begin af aan trouwe partners in de organisatie van deze prijs. Meer informatie over de Impactmakersprijs lees je hier

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven