REIN Festijn! Ben jij erbij?

REIN Festijn! Ben jij erbij?

Op donderdag 6 oktober organiseert REIN in DierenPark Amersfoort haar eerste REIN Festijn met als thema ‘Boost je persoonlijke ontwikkeling’. Thema’s als persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, positieve gezondheid en werkgeluk komen deze dag aan bod. 

Er zijn 2 geweldige sprekers deze dag die inhoud en fun mooi weten te combineren, net als REIN. In de ochtend spreekt Patrick van Veen, als apenexpert laat hij zien wat wij kunnen leren van hun gedrag. In de middag spreekt niemand minder dan Remco Claassen, Nederlands beste leiderschapstrainer. In zijn masterclass neemt hij jullie mee in de wereld van effectief leiderschap, gezond egocentrisme en meer effectiviteit en energie. Daarnaast volg je 2 workshops naar keuze en ga je actief aan de gang met wat jij wilt leren.

Met 2 topsprekers, 2 workshops naar keuze en een bijzondere locatie zijn alle ingrediënten aanwezig voor een topdag. Ben jij er ook bij?

Deze dag is toegankelijk voor alle professionals in de ouderenzorg en als gebruiker van REIN heb je gratis toegang. Er zijn echter nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kan hier > En zet 6 oktober vast in jouw agenda!

Het programma
Vanaf 9.00 uur ben je welkom in het park en staat de koffie op onze locatie midden in de dierentuin voor je klaar. Het programma duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Daarna is er een gezellig netwerkborrel met zicht op de apen.

 • Opening
 • Keynote spreker Patrick van Veen
 • Workshopronde 1
 • Lunch
 • Workshopronde 2
 • Keynote spreker Remco Claassen
 • Borrel

DierenPark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort is een bosrijk park vol verwondering. In dit park sta je letterlijk tussen de dieren. Je hoeft hier namelijk niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Zo sta je op neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd en zie je tijdens de pauzes de apen spelen. We benutten het park optimaal: je wandelt op de heen- en terugweg door het park, de sessies vinden plaats op diverse locaties in het park, de lunch biedt ruimte om het park in te gaan en je kunt een workshop volgen waarbij je het gedrag van de apen gaat observeren. Een ideale en sfeervolle leeromgeving voor het REIN Festijn en jouw persoonlijke groei.

Keynote spreker: Apenstreken op het werk door Patrick van Veen
Gedragsbioloog, schrijver, onderzoeker, spreker, expert op het gebied van sociale relaties

Over Patrick
Patrick van Veen is apenexpert en laat je inzien dat wij helemaal niet zo anders zijn dan apen. Hij stelt sociaal oergedrag centraal, oftewel apenstreken die we op het werk vertonen. Patrick werkt als trainer, keynote-spreker en onderzoeker voor zijn bedrijf Apemanagement. Vanuit die functie adviseert hij ondernemingen en probeert hij mensen iets te leren over ons oergedrag. Hij is regelmatig te zien als gedragsdeskundige bij Galileo, Tijd voor MAX en RTL Late Night en schreef oa de bestsellers Help, mijn baas is een aap, Dierbare collega’s en Kuddegedrag in crisistijd.

Over de masterclass
Wat kunnen wij leren van apenstreken? Patrick laat je in de spiegel kijken en leren over je eigen (oer-)gedrag. Rondom de actuele thema’s leiderschap, stress en gezondheid gaat hij in op de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen en waarom problemen op de werkvloer kunnen ontstaan. Hij gebruikt hierbij het gedrag van apen als voorbeeld. Zij hebben immers geen last van schaamte, schuld, rationele benaderingen, cultuur of verhullende kleding.

Keynote spreker:  Ik-ologie door Remco Claassen
Leiderschapsgoeroe, spreker, trainer, schrijver, expert op het gebied van ik-ologie

Over Remco
Remco Claassen, de beste leiderschapstrainer van Nederland, laat je inzien hoe je de regie (weer) kan pakken over je eigen leven. Want zoals Remco zegt: iedere verandering begint bij jezelf. Remco is een humorvolle rebel die de boel op scherp zet. Hij weet op een verrassende manier het publiek aan te zetten tot verandering met zijn visie op leiderschap, effectiviteit en communicatie. Confronterend, verhelderend, simpel en subliem. Remco schreef oa de bestsellers IK, WIJ, Verbaal Meesterschap, Factor Moed en IK-WIJ.

Over de masterclass
Remco neemt jullie mee in de wereld van Ik-ologie, ofwel persoonlijk leiderschap. Leiderschap heeft alles te maken met weten welke koers jij jezelf, je leven, je gezin of je bedrijf wilt laten varen. En misschien nog wel belangrijker, waarom je dat wilt. Als je dat kunt omzetten in voordeel voor anderen, dan zullen mensen met je meegaan. Puur en alleen omdat zij daar zelf baat bij hebben. Bepaal dus eerst de koers voor jezelf en kijk daarna pas hoe je anderen op hun koers kunt brengen.

De workshops
Tijdens het REIN Festijn zijn er diverse workshops, ook hier gaan inhoud en fun hand in hand. Helaas kun je er maar 2 van 6 kiezen. Je hebt keuze uit onderstaande workshops:

 1. Observeer de apen in het park en leer in de workshop “Waarom apen vlooien” meer over groepsdynamiek en stress bij apen… en mensen.
 2. Leer iets nieuws en beleef faalplezier in de (inter-)actieve hoepelworkshop “Op avontuur met Hoela-oeps”
 3. Ontdek jouw unieke waarde in de workshop “Ontdek je waarde”. Hierbij wordt vooraf de REIN Talentenscan gedaan die je meeneemt naar deze workshop.
 4. In de workshop “En nu ik” gaat het over kiezen voor jezelf en je grenzen aangeven.
 5. Ontdek jouw talent en diepste verlangen in de workshop “Doen waar je blij van wordt”
 6. Test jouw zorgkennis en ga in teams de strijd aan in de “Zorg PubQuiz”

Lees hier meer over de workshops

Wat moet je weten?
Het REIN Festijn vindt plaats op 6 oktober in Dierentuin Amersfoort. Van 9 tot 17 uur is er een divers aanbod en kan je zelf je programma samenstellen. De kosten voor deze dag zijn 99 euro per persoon. Maar… aan alle huidige gebruikers van REIN kunnen wij deze dag eenmalig kosteloos aanbieden. Dus grijp deze kans!

Programma
09.00-9.30   Ontvangst
09.30-9.45   Opening door bestuurder Irene Vriens
09.45-11.00  Keynote Patrick van Veen
11.00-11.30   Pauze
11.30-12.30   Workshops Ronde 1
12.30-13.45   Lunch & REIN markt
13.45-14.45   Workshops Ronde 2
14.45-15.15   Pauze
15.15-17.00   Keynote Remco Claassen
17.00-17.30  Ontmoeten & Borrel

Jouw plek vast veilig stellen?
REIN heeft op dit moment 14.000 gebruikers, het event heeft maar 180 plaatsen. Wil jij vast zeker zijn van 1 van deze plaatsen? Meld je dan aan via deze link en zet jij 6 oktober vast in jouw agenda!

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven