REIN wint Learning Technologies Awards

REIN wint Learning Technologies Awards

We hebben twee Learning Technologies Awards gewonnen!! Hoe bijzonder is dat!
In de categorie “Excellence in the design of learning content” hebben we GOUD en in de categorie “Best user of blended learning” ZILVER. De Internationale vakprijs is een erkenning voor bijzondere prestaties op het gebied van leertechnologieën die leren en veranderen op het werk ondersteunen. Dit jaar waren er meer dan 500 aanmeldingen uit 34 landen en 350 deelnemende organisaties.
Volgens de jury is REIN tevens een goed voorbeeld van samenwerking en draagt REIN zichtbaar bij aan de kwaliteit van zorg.

Inmiddels zijn 16 zorgorganisaties in de regio Utrecht bij REIN aangesloten. Het leerplatform is ontwikkeld samen met deze organisaties en de partners TinQwise, Noordhoff, GoodHabitz en TMA. Projectmanager Yvonne Vredendaal: “Dit project is een mooi voorbeeld van hoe het samen beter werkt, we zijn erg trots op REIN en deze internationale erkenning!”.

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven