Gast blog: Studytube maakt leren leuker voor de leden van REIN

Gast blog: Studytube maakt leren leuker voor de leden van REIN

BLOG van Jan Kees Bos en Joost Roelofs, accountmanagers bij Noordhoff Professional

 

Samen de zorg nóg verder verbeteren. Door leren en ontwikkelen binnen verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg leuker te maken. Dat is waar we als Noordhoff Professional samen met Stichting REIN op inzetten. Práchtig dus dat we de samenwerking met deze belangrijke partner hebben uitgebreid, met de toevoeging van leerportaal Studytube aan het leer- en kennisplatform van REIN. En de samenwerking is nog lang niet uitgekristalliseerd!  

We kennen elkaar al een tijdje; Noordhoff Professional en Stichting REIN gaan inmiddels alweer zo’n vier jaar terug. REIN – dat organisaties en medewerkers in de ouderenzorg ondersteunt op het gebied van leren en ontwikkelen – besloot destijds te gaan varen op de ervaring van Noordhoff Professional en koos voor content en werkplekondersteuner AskMe. Met succes; binnen de REIN-omgeving zijn sindsdien al ruim 32.000 toetsen van Noordhoff Professional gemaakt. Geweldig natuurlijk! 

Uitbreiding naar eigen leerportaal

Maar… het succes smaakte al gauw naar meer. De gebruikers van het platform – inmiddels zijn dat er zo’n 14.000 verspreid over zeventien zorgorganisaties – hadden ook behoefte aan managementinformatiemogelijkheden, voortgang-dashboards en het bouwen van eigen leerpaden. Wat een feest dat we opnieuw onze kennis en kunde mogen gaan inzetten, dit keer door de uitbreiding van REIN met een eigen leerportaal, namelijk Studytube. Gebruikers van REIN kunnen hierdoor profiteren van een persoonlijke omgeving, waar ze aan de slag kunnen met hun eigen ontwikkeling. Ook gaan we samen online trainingen voor specifieke doelgroepen in de zorg ontwikkelen en gaan we samen aan de slag met interactieve video’s als leerinterventie. In de bibliotheek van REIN staan al ruim 240 online trainingen klaar voor gebruik. En de komende tijd breiden we dat verder uit met Zorgpad Professional trainingen voor niveau 1 en 2.  Lees het volledige blog >

 

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven