NIEUW!! REIN Teamchallenge

NIEUW!! REIN Teamchallenge

REIN heeft een teamchallenge ontwikkeld. En dat is niet voor niets. REIN wil teams helpen om zo optimaal mogelijk samen te werken. Waarom? Omdat uit onderzoek blijkt dat een goede samenwerking en alles wat daar mee te maken heeft cruciaal is voor een fijne werksfeer, plezier in het werk en goede zorg!

In de dagelijkse praktijk wordt veel samengewerkt, maar onderling wordt weinig met collega’s gesproken over hoe de samenwerking verloopt en hoe men graag wil samenwerken. Hoe staat het met verwachtingen naar elkaar en zijn de teamafspraken nog actueel, of kan dat beter/ anders? De agenda van een vergadering staat meestal bomvol operationele zaken, terwijl het voor een team belangrijk is om regelmatig met elkaar in gesprek te gaan, tijd te nemen voor reflectie.

REIN helpt door middel van de teamchallenges het team om wel af en toe het ‘andere’ gesprek te voeren over de samenwerking.

De onderdelen die je in bovenstaande REIN Teampiramide ziet staan zullen ook terugkomen in de REIN Teamscan.

De REIN teamchallenge bestaat uit 4 stappen;

  • Het maken van de REIN Teamscan
  • Een teamgesprek
  • Invullen van een REIN Teamplan
  • Aan de slag met de REIN Teamoefeningen

Aan de slag met je team? Ga dan naar het prikbord van REIN. Alvast heel veel plezier!

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven