Methodisch werken blijkt nog vaak een pittige uitdaging!

Methodisch werken blijkt nog vaak een pittige uitdaging!

Als verzorgende neem je continu beslissingen over de zorg van de bewoners. Elke beslissing moet je kunnen onderbouwen. De online training ‘Klinisch redeneren’ helpt je hierbij om op een methodische wijze de beste zorg te kiezen en de risico’s goed in te schatten. Ervaren verzorgenden redeneren de hele dag door en doen dit vrijwel automatisch. Om die vaardigheid te ontwikkelen moet je op methodische wijze oefenen. Je leert in deze training hoe je de zes stappen van klinisch redeneren toepast, wat de valkuilen zijn en hoe je denkhulpen gebruikt. Het proces van methodisch werken leer je vooral met behulp van voorbeelden van ziektebeschrijvingen in verschillende zorgsituaties. Zo word je steeds beter in klinisch redeneren.

Alle stappen van het denkproces komen in deze training aan bod, maar de nadruk ligt op de analyse van gegevens. Je vindt de online training klinisch redeneren in de boekenkast op REIN.

Tijdens het proces van klinisch redeneren stel je een heleboel vragen die je vervolgens probeert te beantwoorden.

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven