Nieuw aanbod in REIN januari

Aanbod REIN in januari

Nieuw aanbod in REIN januari

De digitale Assistent

In de digitale assistent: Wil jij binnen 3 kliks antwoord op je vragen over Covid-19 vaccineren? In de digitale assistent hebben we alle informatie over Covid-19 vaccineren voor je geclusterd. Dit is een aanvulling op de richtlijnen en de e-learning van het RIVM. De module wordt continu geactualiseerd.

Kritisch denken
Als je kritisch denkt, maak je betere keuzes, haal je aannames onderuit en voorkom je denkfouten. Ontdek in deze training het belang van kritisch denken en leer o.a. het verschil tussen kritisch denken en kritiek hebben. Blijf scherp met de online training ‘Kritisch denken’!

Persoonlijk leiderschap (Masterclass)
Neem je meestal zelf het heft in handen, zodat je kunt doen wat je belangrijk vindt? Of heb je juist vaak het gevoel dat dingen je overkomen, terwijl je aan de zijlijn staat?Kortom: hoe haal je het allerbeste uit jezelf? Remco Claassen helpt je op weg in deze Masterclass.

Gedragsverandering (Masterclass)
Lukt het je maar niet om van die vervelende gewoonte af te komen en nieuw gedrag aan te leren? Om het gedrag in je team te veranderen? Hoe verander je gedrag? Ben Tiggelaar legt het uit in de Masterclass ‘Gedragsverandering’.

Microsoft 365: teams
Wil jij het maximale uit Teams halen? In deze training leer je hoe je bestanden deelt, efficiënt vergadert en presenteert. Je leert tevens hoe je een pakkende online presentatie maakt!

Deze nieuwe online trainingen en ruim 285 andere interessante trainingen kan je vinden in de boekenkast op www.ikbenrein.nl

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven