REIN Bestuurdersdiner 2023

REIN Bestuurdersdiner 2023

Op 6 oktober 2022 organiseerde REIN het eerste bestuurdersdiner exclusief voor bestuurders en directeuren uit de ouderenzorg. De actuele uitdagingen in de ouderenzorg zijn voor ons dé aanleiding om bestuurders uit hele land bij elkaar te brengen, kennis en ervaringen uit te laten wisselen en bovenal zich te laten inspireren. Stichting REIN professionaliseert en stimuleert leren en ontwikkelen in de ouderenzorg, ook voor bestuurders. Wegens succes organiseren wij dit jaar maar liefst twee bestuurdersdiners! Meld je aan voor donderdag 6 juli en/of donderdag 16 november 2023.

Een actueel thema is een gezond organisatieklimaat. Wat is dit en hoe zorgt u hiervoor als bestuurder? Op het REIN Bestuurdersdiner van 6 juli krijgt u antwoord op deze vragen. 

Zuurstof voor Zorgprofessionals
Arbeids- en gezondheidsexpert Anouk ten Arve verzorgt tijdens deze avond een unieke masterclass. Zij schreef het boek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’ met inzichten vanuit de praktijk en wetenschap. Zij focust zich op de belangrijke en urgente rol van bestuurders in de ouderenzorg. Ze biedt oplossingen die uw zorgmedewerkers meer lucht geven. Eenduidig beleid dat wel bijdraagt aan het oplossen van grote knelpunten zoals hoge werkdruk, administratieve rompslomp en uitval van zorgmedewerkers. De vele programma’s op het gebied van behoud, gezond werken en vitaliteit zijn te veel, te complex en niet te managen. De conclusie: doe minder, met meer impact. Hierdoor is het mogelijk om binnen 6 tot 9 maanden het organisatieklimaat in uw organisatie te verbeteren. Wat er moet gebeuren en wat uw rol hierin is, hoort u tijdens deze masterclass.

Programma donderdag 6 juli

Het REIN Bestuurdersdiner vindt plaats bij Restaurant Zuiver in UtrechtWe beginnen met een borrel en de mogelijkheid nader kennis te maken met REIN en elkaar. Tijdens de interactieve masterclass van 1,5 uur is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Anouk. Het diner en de borrel biedt alle ruimte voor ontmoeting en interactie. Na afloop gaat u geïnspireerd naar huis en krijgt u het boek ‘Zuurstof voor Zorgprofessionals’ mee om thuis eens rustig na te lezen.

  • 17.00 uur           Ontvangst & borrel
  • 18.00 uur           Masterclass Zuurstof voor Zorgprofessionals
  • 19.30 uur           Netwerkdiner
  • 21.30 uur           Borrel & afsluiting

Aanmelden
Aanmelden voor het landelijke REIN Bestuurdersdiner kan hier >

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven