Remco Claassen | IF IT IS TO BE…

Remco Claassen | IF IT IS TO BE…

Remco Claassen nam ons tijdens het REIN Festijn mee in de wereld van persoonlijk leiderschap en E=MC2. Maar niet voordat hij vooraf vast een excuus maakte voor zijn soms wat ongenuanceerde grappen. Hij liet de deelnemers inzien hoe zij (weer) de regie kunnen pakken over hun eigen leven. Want zoals Remco zei: Als jij geen plan hebt, word je ingezet voor andermans plannen.

Poep-etende-apen
Zijn humor hebben we zeker meegekregen en gelukkig kon bijna iedereen deze grappen erg waarderen. Remco was de hele dag aanwezig en heeft hierdoor de doelgroep en de omgeving al wat beter leren kennen. Met een hilarisch begin over poep-etende-apen leek het in eerste instantie meer een theatershow dan een lezing. Tot tranen toe werd er gelachen in de zaal. Hij keerde dit naar een serieus verhaal over wat ieders missie is in dit leven.

E=MC2
Hoe zorg je voor een goede energiebalans? Wat geeft jou en wat kost jou energie? Neem jij het heft en leven in eigen handen? Wat is jouw doel in het leven en leef jij het leven dat je wilt leven? Serieuze vragen die bij een groot deel van de aanwezigen goed binnenkwamen. E=MC2 kreeg door Remco een hele andere lading en de sessie eindigt op inspirerende wijze met het koningsverhaal, mooie muziek en het mantra: IF IT IS TO BE, IT IS UP TO ME. Ondanks dat Remco maar liefst 1,5 uur spreekt, op het einde van de dag, weet hij tot het laatste moment de deelnemers te boeien.

Dit is wat jullie vonden:

“Leuke humor, houd je geboeid. Goede interactie.”

“Geweldige presentatie met interessante informatie waar je echt wat aan hebt.”

“Een 10! Ik zou zelfs een nog hoger cijfer willen geven, wat een charismatische man. Ik heb meteen bij thuiskomst een boek van hem besteld. Ik zat op het laatst gewoon met tranen in mijn ogen en kippenvel over mijn lijf.”


Meer leren van Remco? Volg dan de masterclass: persoonlijk leiderschap op REIN, deze staat in de boekenkast voor je klaar.

Wil je meer horen van Remco? Hier vinden jullie een podcast van hem vol bijzonder praktische tips!

REIN Talent Workshop

Meer inzicht krijgen in wat je talenten zijn? Op zoek naar handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Voor alle gebruikers van REIN stellen we deze talentworkshop GRATIS beschikbaar!

Wil jij op de hoogte blijven van REIN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Scroll naar boven